Door een marktkraam te huren bij D.Baas Dienstverlening, wordt u compleet ontzorgd. Bent u een marktkoopman of vrouw of de organisator van weekmarkten, braderieën en beurzen en wilt u niet zelf stuntelen met stalen instructies en/of grote planken? Wij van D.BaasDienstverlening hebben een goed team om voor u de marktkramen neer te zetten. Al jaren werken wij in de branche van het zetten van marktkramen. Weekmarkten, braderieën en beurzen door heel nederland. Wij verhuren kramen maar bouwen ze ook zelf op en breken ze ook weer zelf af. 

Weekmarkten, braderieën, beurzen en evenementen

Bij het organiseren van evenementen kan een marktkraam goed van pas komen. Marktkramen kunnen voor verschillende doeleneinden worden ingezet. Zo kan je een kraam gebruiken om spullen te verkopen of om als display te gebruiken maar ook zijn ze goed om iets ten toon te stellen bij bijvoorbeeld een concert. Onze marktkramen zijn voorzien van zeilen in het rood met wit. Bij het organiseren van een braderie of een beurs. Zetten wij de gehele markten voor u op in de door u gekozen planning.

Ook zijn wij er voor u als u een weekmarkt heeft!

Wij verhuren kramen door heel Nederland. Onze kramen zijn 4 meter breed en 1.2 meter diep. 
Voorzien van rood/witte zeilen. Voor prijzen en/of andere informatie kunt u bellen naar 0634201779
Met de prijzen van het verhuur van kramen kunnen we overeenkomen. Het ligt aan hoeveel kramen u af wilt nemen.

Waarom een marktkraam huren bij D.BaasDienstverlening?

D.BaasDienstverlening staat garant voor goede service & kwaliteit. U kunt voor meer informatie altijd bij ons terecht. Wij regelen voor u de bezorging en de op- en afbouw van onze marktkramen. Heeft u meer vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen over onze service?
Neemt u dan gerust contact met ons op!