De Schoonmaak is actief door heel Nederland en verzorgt regulier schoonmaakonderhoud voor elke organisatie, groot of klein. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met een eigen bedrijf in de dienstverlening en ben uitgegroeid met een diverse klantenkring. Van kantoorpanden, winkels tot en met huizen. Er wordt professioneel schoongemaakt naar ieder zijn wens. 

Zijn uw ramen erg vuil? 
Moet uw vloer grondig worden geschrobd? 
Heeft u een pand dat verkoopschoon opgeleverd dient te worden?

Glasbewassing: binnen- en buitenbeglazing 
Schoonmaakwerk: reguliere schoonmaak, industriële reiniging en gevelreiniging. 
Vloeronderhoud: regulier vloeronderhoud 

Uw wensen

Elk bedrijf heeft zijn eigen wens. Van schoonmaken tot elke dag of een of meerdere dagen in de week. Hierin is onze Schoonmaak voorzien. Met een prettige werksfeer, tot kwaliteit en goede communicatie met het bedrijf. Waardoor de verstandshouding tussen de bedrijven open en duidelijk zijn. 

Klanttevredenheidsgarantie

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij geven de klant graag een goed gevoel bij onze werkzaamheden en streven hun wensen na. De wens van de klant wordt voorop gesteld waardoor wij een goede samenwerking  tegemoet gaan. Bij klachten ondernemen wij direct actie om zo de samenwerking met de klant naar alle tevredenheid te laten verlopen. Wij hanteren daarom ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Geïnteresseerd in ons schoonmaakonderhoud?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor, woning, of bedrijfspand? 
D.BaasDienstverlening staat klaar voor al uw wensen.