Sloopwerk door heel Nederland

Moet uw winkelpand, kantoorpanden, hotel of restaurant leeg gehaald worden? D.Baas Dienstverlening kan dat voor u regelen.
Wij zorgen ervoor dat uw pand casco gestript wordt. Bij de sloop komt behoorlijk wat bij kijken. Daarom helpen wij u graag verder. Wij zorgen ervoor dat het pand helemaal ontruimd wordt en netjes achtergelaten binnen de afgesproken termijn. Wij maken uw pand helemaal leeg en ruimen ook alles netjes voor u op. Zeker als het een huurpand betreft, dient u het pand helemaal leeg op te leveren. Dat betekent dat ook de systeemwanden & systeemplafonds verwijderd moeten worden. Evenals vloeren & verwarmingen. 

Met onze interieursloop zorgen wij ervoor dat uw pand helemaal leeg wordt gehaald en casco wordt opgeleverd. Al het afval wordt op correcte & milieubewuste manier afgevoerd. Wij leveren het pand op naar de wensen van de klant. D.Baas Dienstverlening kan voor u de interieursloop uit handen nemen en uw pand helemaal ontruimen. Wij garanderen een complete ontruiming volgens afgesproken plan en binnen de afgesproken periode. Ook voor spoedklussen kunnen wij u van dienst zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Duurzaam  

Wij doen onze uiterste beste om het werk goed en zorgvuldig uit te voeren middels vakmanschap. Onze klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. 
Door onze vele ervaring met het sloopwerk zal alles zorgvuldig gedaan worden. Veiligheid staat boven alles. voor U, onze medewerkers en de directe omgeving.  

D.Baas Dienstverlening werkt door heel Nederland en werkt volgens strikte richtlijnen. Hierdoor verloopt het project veilig en we zorgen ook voor een goede samenwerking met de klant.

D.Baas Dienstverlening voor kleine en grote projecten

D.Baas Dienstverlening werkt vakkundig aan kleine en grote projecten. Wij slopen o.a. oude woningen, bedrijfspanden, fabrieken, appartementen, kantoren en winkels. Ook kunt u bij ons terecht voor renovatie klussen. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat er gedaan moeten worden. 
Alles is bespreekbaar en u krijgt van ons de beste prijs. 

Milieu

Tijdens het sloopwerk wordt er goed aan het milieu gedacht en de directe omgeving. Wij zorgen er altijd voor dat alles netjes wordt achtergelaten. 
Al uw bouwafval wordt door ons afgevoerd   

Klanttevredenheid

Als het gaat om sloopwerkzaamheden ben u verzekerd van 100% tevredenheidsgarantie, ervaring en vakmanschap!

Renoveren

Wilt u uw woning, keuken, of bedrijf laten renoveren? Ook dat is mogelijk bij D.Baas Dienstverlening. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten. 
We voorzien u graag van de professionele ondersteuning die nodig is bij sloopwerkzaamheden. U kunt vrijblijvend informatie opvragen. 
Wij komen graag bij u langs.